Om alle vragen over de fysieke leefomgeving nog beter te kunnen beantwoorden, kunnen inwoners en ondernemers vanaf vandaag terecht bij LEEF, hét loket voor de leefomgeving van de gemeente Winterswijk.

Hier kunnen zij vragen stellen over bouwen, openbare ruimte en vergunningen in de fysieke leefomgeving. Om een vraag te stellen of een initiatief te bespreken, kan contact worden opgenomen met een van de medewerkers van LEEF. Vragen worden direct beantwoord of doorgestuurd naar de juiste deskundige. Bij nieuwe ruimtelijke initiatieven biedt de loketmedewerker een luisterend oor, stelt gerichte vragen en maakt duidelijke afspraken over het vervolgtraject.

Evaluatie
De Omgevingswet en ook de evaluatie van de Omgevingsvisie Buitengebied Winterswijk leert ons veel over wat in de dagelijkse praktijk binnen het gehele fysieke domein goed gaat en wat beter kan.
We hebben gemerkt dat de samenwerking beter kan. Daarom gaan we vragen en initiatieven vanaf nu op een nieuwe manier bekijken en behandelen.
Deze nieuwe manier van behandeling is zo ingericht dat dit de dienstverlening voor de fysieke leefomgeving laagdrempeliger, eenvoudiger, eenduidiger en sneller maakt.

Contact
LEEF, hét loket voor de leefomgeving is dagelijks van 09:00 – 13:00 uur bereikbaar via een rechtstreeks telefoonnummer 0543-543 530 of mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is daarmee komen te vervallen.